disclaimer

 

Disclaimer voor www.ziektefonds.nl

Ziektefonds NL BV (Kamer van Koophandel: 67730809), hierna te noemen Ziektefonds NL, verleent u hierbij toegang tot www.ziektefonds.nl publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Ziektefonds NL behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.ziektefonds.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

 


Beperkte aansprakelijkheid

Ziektefonds NL spant zich in om de inhoud van www.ziektefonds.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.ziektefonds.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Ziektefonds NL.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.ziektefonds.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.Voor op www.ziektefonds.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Ziektefonds NL nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 


Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Ziektefonds NL.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ziektefonds NL, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van www.ziektefonds.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

 


Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

   

veelgestelde vragen

 

  • Is Ziektefonds NL een verzekering?
  • Wat gebeurt er als iemand fraudeert?
  • Hoe kan ik meedoen?
  • Is er in mijn regio ook een Ziektefonds?
  • Hoe krijg ik meer informatie?
  • Kan ik Ziektefonds NL combineren met een arbeidsongeschiktheidsverzekering?
  • Hoe werkt een webcamadviesgesprek?

 

agenda

 

Informatiebijeenkomst Ziektefonds Limburg maandag 11 december 20:00 uur.  Klik op deze link om je aan te melden.

 

Vrijblijvend informatief online gesprek?

Meer weten over Ziektefonds NL? Maak dan een afspraak voor een telefoon&beeldscherm gesprek. Klik op deze link om een datum in te plannen op een dag en tijdstip waarop het jou schikt.  Op het afgesproken tijdstip bellen wij je op en geven je een link waarmee je kunt meekijken op ons scherm. Handig om een korte presentatie te laten zien.Het werkt super makkelijk, je hebt alleen een computer met een internetverbinding nodig.